Acts Generations Summer

Acts Generations Summer er den årlige, nationale lejr for teenagere og unge i Apostolsk Kirke i Danmark. Vi tror på, at Gud bevæger sig videre i denne generation og kalder dem til at være en del af noget større!

Hvert år afsætter vi en uge i løbet af sommeren sammen med resten af vores bevægelse til at være sammen ét sted for at løfte Jesu navn og have en utrolig tid med sjov og fællesskab.

Acts Generations Summer er kombinationen af det, der før var kendt som Young Street og Landslejr, og er blevet til én lejr i to afdelinger (Youth Camp & Teen Camp). Ved at komme sammen ved vi, at vi kan dele vores tro og ressourcer for at inspirere, udstyre og styrke de næste generationer til at møde Gud og blive aktiveret i deres formål!


Teen Camp

Teen Camp (tidligere landslejr) er den del af Acts Generations Summer for dig, der er mellem 13 og 17 år ellerskal starte i 8.-9. klasse efter sommerferien. 

Der sker på Efterskolen Kildevæld (Tøndervej 75, Kolding)

Lørdag 1. juli 2023 kl. 14.00

Til fredag 7. juli 2023 kl 14.00

I dagtimerne kører Teen Camp med kun teenagerne på Kildevæld Efterskolen med alle mulige fantastiske aktiviteter, livsforvandlende input og masser af venskab. Om aftenen er vi sammen med Youth Camp i sportshallen til de inspirerende Acts Generations Encounter Nights og så fortsætter teenagehyggen bagefter på efterskolen. To af aftenerne bliver Acts Generations Summer kombineret i Samværket med hele SommerCamp.

Vi glæder os TIL AT SE DIG og dine venner. Det bliver en sommer du vil ikke glemme!

Tilmeld dig her

Youth Camp

Youth Camp (tidligere Young Street) er den del af Acts Generations Summer for dig, der er mellem 17 og 30 år. 
Der sker på Højskolen Acts Academy (Lykkegårdsvej 100, Kolding)

Lørdag d.1. juli 2023 kl. 14.00

Til fredag d. 7. juli 2023 kl 14.00

Sommer efter sommer samles unge i Kolding for at møde Gud, blive inspireret i deres tro, have gode stunder og bygge meningsfulde venskaber. På Youth Camp i år vil vi have livsforvandlende møder, hvor vi ønsker at skabe rum for at du kan have et møde med Gud. Derudover vil vi have sjove aktiviteter og underholdning. Vi vil ogsåhave table talks, Squat Wars og Sessions, hvor vi vil dykke dybere ned i forskellige emner bl.a. årets tema ”En tro der vil noget”. Om aftenen er vi sammen med Teen Camp til de inspirerende "Acts Generations Encounter Nights" i sportshallen. Og to af aftenerne skal vi være sammen med hele SommerCamp i Samværket. Det bliver klasse!

Vi glæder os TIL AT SE DIG. Detbliver en sommer, du vil ikke glemme!

Tilmeld dig her