Kollekt

Fokus på Venezuela og Sri Lanka

På Sommercamp samler vi ind til projekter i verdens brændpunkter. I tråd med årets tema ”Enkel Tro” har vi valgt to projekter i Venezuela og Sri Lanka, som fokuserer på at bringe det enkle budskab om Jesus ud til nogle, der ikke har hørt det før.

Tak for din støtte.

Global Organisation Denmark

I Venezuela møder vi fængselsfanger og udsatte børn og familier med et budskab om håb. På gader og i fængsler fortæller vores lokale medarbejdere om Jesus og deler bibler ud. Sammen med Bibelen får man et lille hæfte med en intro til den kristne tro og en invitation til en snak med en lokal præst. I fængslerne er der mange fanger, der tager imod tilbuddet om at være med i vores kursus om at tro på Jesus, og mange får et forvandlet liv. I spidsen for projektet ”Global Organisation Denmark” står Erling Tychsen og Roskilde Frikirke.

Sri Lanka

I Sri Lanka arbejder landets Apostolske Kirke intenst med at fortælle flere om Jesus. Det foregår ved at sende evangelister ud til nye områder og etablere husgrupper, som senere bliver til levedygtige menigheder. Vores erfaring er, at en evangelist i løbet af to år kan starte 1-4 nye menigheder. Vi håber sammen med jer at kunne sende 20 nye evangelister ud og støtte dem, så de når langt ud med troen på Jesus. Bag projektet i Sri Lanka står Kirkecenteret i Vejle og organisationen Aktive Kristnes Omsorg.