Nyheder fra SommerCamp

Her kan du læse seneste nyt fra SommerCamp. Hvis du gerne vil have nyhederne direkte i din indbakke, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på forsiden.

Guds nærvær i enkel tro

Temaet for SommerCamp 2022 er 'Enkel tro', og vi lægger op til eftermøder, hvor vi sammen træder ind i Guds nærvær og forventer at få et møde med Jesus.

Hver aften vil der efter mødet i Samværkets store sal være mulighed for personlig forbøn og betjening. Det er Birgit Tind, præst i Teglgårdskirken i Middelfart, der leder forbønsteamet, som består af præster og forbedere fra hele landet.

Vi ved, at Jesus ønsker at møde os, der hvor vi er hver især. Han står med åbne arme og venter på, at vi kommer til ham. Derfor vil vi sætte tid af til stærke oplevelser med ham, der kender alle vores behov og forstår at møde dem på den bedste måde.

I enkel tro vil vi lægge alttil rette for, at eftermøderne bliver en landingsplads for Helligånden, men vived, at Guds nærvær kan berøre mennesker både under lovsang, prædikener ogforbøn. Så kom med en forventning om at møde Jesus og få en berøring af ham,uanset om du vælger at modtage personlig betjening eller ej.

Husk at tilmelde dig før d. 1. juni

Husk at tilmeld dig før d. 1. juni, hvis du vil være sikker på at komme til at bo sammen med de andre fra din kirke. Derefter begynder vi at fordele campingpladserne, så tilmeldinger efter denne dato vil blive puttet ind, hvor der er plads. Desuden stiger priserne efter d. 1. juni, så der er flere gode grunde til ikke at vente.

Vi glæder os til endelig at kunne være sammen på denne måde igen, og foreberedelserne er i fuld gang. Følg med på Facebook og her på hjemmesiden.

Skal du være frivillig?

SommerCamp har brug for mange frivillige hænder og hjerter i uge 27.

Der er mange forskellige opgaver, som bliver løftet af frivillige fra hele landet under SommerCamp-ugen. Når du tilmelder dig, har du mulighed for at melde dig som mødevært eller børnemedarbejder, og du kan også gøre en indsats med rengøring, servering af morgenmad eller andre praktiske opgaver. Hvis du allerede har tilmeldt dig og ikke krydset af i frivillig-boksen, kan du skrive en mail til sc@apostolskkirke.dk, hvis du alligevel gerne vil tilbyde din hjælp.

SommerCamp er i det hele taget en fantastisk mulighed for at være sammen og hygge på tværs af generationer, geografi og kirkefamilier. Det er også din chance for at hjælpe andre med at få en dejlig oplevelse af fællesskab og hjælp, når det brænder på – også hvis du ikke vælger at melde dig som frivillig.

Lad os sammen gøre dette års SommerCamp til en dejlig oplevelse for alle, benyt anledningen til både at møde gamle og nye venner, og husk at byde gæster og nye i vores fællesskab velkommen.

Tour de France på SommerCamp

Tour de France kører i Danmark den første weekend i SommerCamp-ugen. Derfor åbner vi for, at du kan komme allerede fredag.

Verdens største cykelløb kører fra Roskilde til Nyborg lørdag d. 2. juli, hvor SommerCamp starter. Det betyder, at Storebæltsbroen er lukket mellem kl. 13 og 18, men Sund og Bælt anbefaler, at man helt undlader at benytte broen den dag.

Dagen efter, d. 3. juli, kører Touren fra Vejle, men allerede lørdag vil mange veje i byen blive lukket.
Hvis du kommer fra Sjælland eller fra Vejle og har problemer med at få logistikken til at gå op, er du derfor velkommen til at trille din campingvogn på plads eller slå dit telt op på camppladsen allerede i løbet af fredagen.

Hvis du har lejet et værelse og af ovennævnte årsager har brug for at kunne tjekke ind fredag, så send os en mail på sc@apostolskkirke.dk, så sørger vi for, at dit værelse står klar til dig.

Tourens rute går lige gennem Kolding på SommerCamps anden dag, søndag d. 3. juli. Det kan man også se i programmet, hvor der er lagt op til cykelfest søndag eftermiddag. Hvis du ikke er til cykling, kan du selvfølgelig også vælge at blive på camppladsen og nyde fællesskabet sammen med din kirke eller andre af SommerCamps deltagere. Sommerlandet, cafeen og andre faciliteter er åbne hele eftermiddagen.

Hold dig opdateret her på hjemmesiden, hvor vi vil sørge for at informere løbende om tiltag i forbindelse med SommerCamp og Tour de France.

Samlingssteder for menigheder

Det er tre år siden, vi sidst har haft SommerCamp, og der er sket en hel del i parken omkring Højskolen Acts Acadamy i de år. Den mest synlige forandring er Samværket, Kirkeibyens nye kirke- og kulturcenter, som rummer både kirkesal, et stort caféområde og flere gode mødelokaler.

Som følge af den nye bygning er pladsen til campingvogne og telte blevet mindre. Det betyder, at det ikke er muligt at bestille plads til menighedstelte, sådan som vi har været vant til. Til gengæld er det muligt at benytte cafeområderne både i Samværket og på højskolen til fællesspisning eller hygge med kaffe og kage. Det er tilladt at spise medbragt mad begge steder. Der er også flere udendørs områder med borde og bænke, som er til fri afbenyttelse.

Turbo for børnene

På SommerCamp 2022 er der TURBO på børnene i aldersgruppen 5-9 år. Ministormerne er blevet til TURBO, og hvis du har børn i den alder, kan de godt begynde at glæde sig.Det er Laura Fredensborg, der leder TURBO, og hun har følgende hilsen til TURBO-børnene:

- Jeg elsker at fortælle børn om Gud og se dem få en endnu større forståelse for, hvem Han er. Jeg har selv været på sommercamps som barn, og jeg har så mange skønne ferieminder derfra. Jeg håber på, at vi kan give børnene nogle betydningsfulde minder, de kan huske tilbage på resten af livet.

Vi anbefaler, at de 4-årige er med i Minitramperne i år. Hvis man kan klare sig selv uden mor eller far, må man dog gerne være med i TURBO. Bemærk, at der stadig står "Ministormerne" på tilmeldingsformularen, så vi beder jer om at se bort fra navnet på billettypen og tilmelde jeres 4-årige i den gruppe.

Ny dato for tilmelding

Vi har ændret datoen for tilmelding til SommerCamp 2022, så du har helt til 1. juni, før priserne stiger.

Hjemmesiden er opdateret med mere information om børneaktiviteter, kollekt, tema og gæstedag, og der kommer løbende mere information samme sted, efterhånden som vi nærmer os d. 2. juli.

Senest er programmet opdateretmed ugens forløb af møder, aktiviteter og tidspunkter. De fleste af talerne er også på plads, og de resterende vil blive tilføjet meget snart.

Forberedelserne er i fuld gang

Forberedelserne til SommerCamp 2022 er i fuld gang, og vi glæder os helt vildt til at samles igen med skønne familier, børn, unge, ældre og alle dem midt imellem.Vi har fået mange nye ledere og frivillige, der brænder for at gøre dette års SommerCamp til noget helt særligt. Hvis du også har lyst til at være frivillig i år, så kontakt os eller giv os besked, når du tilmelder dig. Der kan du både give dit tilsagn og vælge, hvilket område du gerne vil hjælpe med.

Nærvær, inspiration og bevægelse

Der er ingen tvivl om, at SommerCamp 2022 bliver en fantastisk uge fyldt med nærvær, inspiration og bevægelse. I den kommende tid bliver hjemmesiden løbende opdateret med mere information om talere, samlinger og aktiviteter for hele familien. Du kan også allerede nu tilmelde dig her. Hvis du er teenager eller ung, kan du tilmelde dig til Landslejren her, eller til Young Street.

Plads til alle

Som mange allerede ved, er der i løbet af de sidste to år bygget et kirke- og kulturcenter på den lille høj ved siden af Højskolen Acts Academy. Det betyder, at nogle af campingpladserne er flyttet til Pulzions områder. Parken har også gennemgået en forandring, idet der er etableret plateauer ved søen, som lægger op til udendørs koncerter på amfiscene.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at få plads til alle, men vi vil også gerne henlede opmærksomheden på byens andre tilbud i form af hoteller, vandrerhjem og campingpladser, hvis det skulle ske, at der ikke er overnatning til alle på selve campområdet.

Den nye bygning, Samværket, som vil rumme alle møderne under SommerCamp, er et multihus med masser af plads, en dejlig cafe og udeområder, hvor det også vil være muligt at nyde medbragt mad, invitere til kaffe og samles som menighed om fællesspisning. Der er derfor plads og rum til liv på alle områder, og vi glæder os til at slå dørene op for en uge fyldt med nærvær, inspiration og bevægelse.

Tilmeldingen er åben

SommerCamp 2022 byder velkommen til en fantastisk sommerferieuge, fyldt med Guds nærvær og fællesskab på tværs af kirker og generationer under temaet "Enkel tro". Vi mødes som altid i den anden uge i skolernes sommerferie, der i år falder i uge 27, d. 2.-8. juli 2022. Tilmeldingen er nu åben - tilmeld dig før d. 1. maj, hvor priserne stiger.

Information om program og aktiviteter vil blive offentliggjort løbende i nyhedsmailen, på SommerCamps facebookside og her på hjemmesiden.